Fotoalbum: Familypark – september 2017

Themeparkfreak Timothy bezocht onlangs het Oostenrijkse Familypark in Neusiedlersee. Dit middelgrote pretpark wist hem aardig te verrassen met prachtige themazones (Romeins themagebied, boerderijthema, sprookjeszone,…) en uiteraard leuke attracties. Het park telt 4 achtbanen. Absolute toppers zijn Götterblitz (een Mack Junior Coaster vergelijkbaar  met de achtbaan Pegasus uit het Duitse Europa-Park) en Rattenmühle (een Bobsled achtbaan van de bouwer Gerstlauer). Een must-do is uiteraard ook de skyflyer genaamd Leonardos Flugmaschine. Voor de fans van walktrough-attracties zijn er ook heel wat zaken terug te vinden, bijvoorbeeld Drachenhöhle (Drakenhol) of Geisterschloss (Kasteel der geesten). Kinderen kunnen hun hartje ophalen in het sprookjesbos of één van de tientallen kinderattracties. Meer zelfs, de achtbaan Hercules (een Gerstlauer Junior Coaster) is namelijk enkel toegankelijk voor de allerkleinsten, het is een ideale kennismaking voor uw jongste spruit met het begrip “Achtbaan”. Geniet samen met ons mee van de foto’s.