Dit wordt het hotel van Energylandia

Het Poolse pretpark Energylandia kondigt de ene nieuwigheid na de andere aan. Onlangs kwam de aankondiging dat een nieuw hotel zal openen in het jaar 2019 of 2020. Dit hotel zal plaats gaan bieden aan 500 gasten.

 

Energylandia had  al geruime tijd interesse in het bouwen van een hotel. Dit snel groeiende park wil op deze manier een meerdaagse bestemming worden. Om een meerdaagse bestemming te kunnen worden blijft het park volop inzetten op nieuwe attracties, zo opende er afgelopen jaar al heel wat nieuwigheden, ook volgend jaar zal een achtbaan geopend worden met de naam Hyperion. Dit wordt een mega coaster gebouwd door Intamin Amusement Rides. Ook de komende jaren zullen meerdere achtbanen gebouwd worden in het park waaronder een Mine Train van Vekoma en een houten achtbaan, mogelijk gebouwd door Rocky Mountain Construction.

 

Het hotel

Het hotel dat Energylandia gaat bouwen zal een Venetiaanse afwerking krijgen. Men zal de typische straatjes en kanalen creëren, waarnaast je gezellig een terrasje kan doen. Het hotel zelf zal plaats bieden aan 500 personen in een eerste fase. Verder komen er twee restaurants, een kuuroord en conferentiemogelijkheden.

Wie in het hotel verblijft en geniet van een drankje op het overdekte deel zal als uitzicht de nieuwe mega coaster krijgen.

 

Bron en foto’s: Energylandia