Amerikaans park opent unieke Rowdy Bear Mountain Glider

Het Amerikaanse park Rowdy Bear opende eerder dit jaar een Alpine Coaster van Wiegand, maar zal later dit jaar nog een unieke attractie openen met de Rowdy Bear Mountain Glider. Deze Glider is een kruising tussen een hang glider en suspended coaster.

 

Het Amerikaanse avonturenpark Rowdy Bear Mountain opende de deuren vlak voor de zomer van dit jaar. Dit park draait volledig om de beleving in de natuur. De eerste attractie werd geopend in juni. Hiervoor klopte het park aan bij de Duitse bouwer Wiegand, die een Alpine Coaster bouwde. Deze kreeg de naam The Gravity Coaster.

 

 

De tweede attractie wordt zeer uniek. The Mountain Glider wordt namelijk een kruising tussen een hangende achtbaan en een Hang Glider. Hierbij neem je plaats en een speciaal ontworpen harnas, dat onder rail bevestigd zit en zoef je tussen de bomen door, een berg af.

 

Bron en foto’s: Rowdy Bear