Kolmården organiseert voor het zesde jaar op rij een Halloween- evenement

In de herfst wordt de dierentuin van Kolmården opnieuw omgevormd tot een ontmoetingsplaats voor alle mystieke wezens. De mysterieuze sfeer die Halloween creëert is zeer populair, maar opgelet, een donkere schaduw valt over het park…

 

Meer dan 30.000 bezoekers bezochten vorig jaar de Halloween-week van Kolmården, een bewijs dat dit evenement elk jaar aan populariteit wint. Daarom wordt ook dit evenement voor een zesde keer georganiseerd.

 

 

Vreemde wezens zullen je uitnodigen in een oud vervallen huis, waar ze je de stuipen op het lijf jagen. Met dit spookhuis maakt het park Halloween nog een beetje griezeliger dan anders. Het spookhuis wordt dan ook aangeraden voor oudere kinderen.

Een andere nieuwigheid dit jaar neemt de bezoekers mee naar een oude ridderlegende, waarbij de ridders terugkeren naar de ruïne van hun oude fort. Hier dagen ze elkaar uit tot steekspelen om zo het kasteel te bemachtigen.

Tijdens de geestenshow kan men genieten van een vuurspektakel. Tijdens dit evenement wordt de kabelbaan, die doorheen het park loopt, ondergedompeld in een Halloweenjasje, om zo een totaal andere ervaring aan te bieden.

De Halloweenweek vindt plaats van 1 tot 5 november.