Griezelig enge Halloween in Walibi Rhône-Alpes

Elke dag tijdens de herfstvakantie, van 21 oktober tot en met 5 november, transformeert Walibi Rhône-Alpes in een enge plek en verwelkomt het griezelige gasten. Gedurende drie weken zal het park de bezoekers rillingen bezorgen met enge animaties en spookhuizen. Voor de kleinste bezoekers zal de kangoeroe voor antimonsterstickers zorgen, die bijzondere krachten bevatten.

 

Als familiepark zorgt Walibi Rhône-Alpes voor de eerste Halloween beleving.

Families kunnen rustig Walibi Rhône-Alpes bezoeken. Kinderen onder de tien jaar worden beschermd van de monsters door Antimonsterbadges. Om zonder angst het park te bezoeken heeft de kangoeroe een drankje gebrouwen dat heel wat animatie bevat:

 

Campement De La Peur

De vriendelijk ogende inwoners van Canada hebben hun vrienden de houthakkers uitgenodigd. Het minste dat van hen gezegd kan worden is dat ze niet erg open staan voor bezoekers. Ze hebben hun kamp opgezet in de Explorer Adventure zone en zullen niet rusten tot ze elke parkgast verrast hebben.

Ciné 3D: Sonic

Halloween zonder horrorfilm? Ondenkbaar voor Walibi Rhône-Alpes. Tijdens de 3D-film ontdekken ouders en hun kinderen de avonturen van Sonic en Chip. Deze vrienden betreden een spookhuis dat bewoond wordt door drie geesten.

 

Grand Jeu De Piste Halloween

Het park organiseert een groot spel in een zombiethema. Kinderen gaan op zoek naar hints in de vele Halloweenzones in het park, om zo de eerste naam te ontdekken van een persoon die ze kunnen redden van de enge wezens. Er kunnen elke dag vele prijzen gewonnen worden.

 

Halloween Dance Show – dagelijks van 21 tot 31 oktober, aan het einde van de dag

De show must go on tijdens de Halloween Dance Show. Deze wordt geleid door een ceremonieleider en zijn handlangers. Het wordt een show vol hiphop en moderne dans.

 

Pompoenen kerven – betalende activiteit

Geen Halloween zonder pompoenen in Walibi Rhône-Alpes. Kinderen leren hoe ze een pompoen moet kerven en krijgen een souvenir mee naar huis, waarmee ze hun vrienden kunnen doen schrikken.

 

Make-up Workshop – betalende activiteit

Make-up is er niet enkel voor Mardi Gras. De kinderen kunnen zich laten verkleden door een professioneel team… Ze kunnen transformeren in een vampier, prinses of pompoen.

 

De dappersten kunnen meer avontuurlijke dingen ontdekken in Walibi Rhône-Alpes

Drie attracties zijn volledig gewijd aan de dapperste bezoekers. Het park nodigt hen uit de spookhuizen te ontdekken, zoals Clownz’Trofobia. In deze 3D ervaring kruipen de bezoekers in het hoofd van een gekke oude clown. Bibberen gegarandeerd.

Het andere spookhuis is nog minder uitnodigend… Gereserveerd voor diegene met de sterkste zenuwen, Manoir Hante. Uit dit huis ontsnap je niet ongeschonden!

Meer eng entertainment vindt men bij Metamorphobia, een experiment waarbij je de transformatie van een weerwolf kan meemaken. Deze transformatie vindt plaats in een authentieke circussfeer bij volle maan.

 

Op 28, 29 en 31 oktober gaat Halloween ’s avonds verder …

Om een ware Halloweenervaring aan te bieden, zal het park op 28, 29 en 31 oktober tot 19 uur geopend blijven. Elke avond wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk!

Op 28 en 29 oktober wordt de avond nog enger door een zombieparade.