Zone 21 maakt Halloween enger dan ooit in Plohn

Freitzeitpark Plohn pakt dit jaar uit met een nieuwe maze tijdens het Halloween evenement. Bij Zone 21 kom je terecht op de site van een mislukt chemisch experiment. Lukt het jou om deze maze levend te verlaten?

 

Bij Freitzeitpark Plohn werd vorig jaar de outdoor maze Zone 20 geïntroduceerd. Deze bleek zo populair dat het park dit jaar een vervolg breit aan deze maze met Zone 21. Bij Zone 21 betreed je een verboden gebied, waar een chemisch experiment mislukte. Het leger werd ingeroepen om pottenkijkers op afstand te houden.

 

 

Zone 21 moet het grootste outdoor maze van Oost-Duitsland zijn, twintig scare actors zorgen er voor dat zelfs de dapperste bezoekers kippenvel krijgen. De attractie heeft een adviesleeftijd vanaf 10 jaar.

De ‘Halloween Party’ in de Freizeitpark Plohn, vindt op 21 en 28 oktober 2017 plaats. Het park is op deze dagen tot 20 uur geopend.