Efteling ook elke dag van de herfstvakantie open

De Efteling is jaarrond open. Ook tijdens de herfstvakantie van 28 oktober tot en met 5 november is het sprookjesachtige attractiepark elke dag geopend. In de herfst ligt het park er het kleurrijkst bij. Wie geen fan is van Halloween is bij de Efteling aan het juiste adres. Het Sprookjesbos kan jong en oud bekoren, en mocht er toch een regenachtige dag tussen zitten, dan kan je terecht in de vele overdekte attracties waaronder de nieuwe attractie Symbolica. Bovendien loopt ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ exclusief in het Efteling Theater.

 

Kleurenpracht

Het najaar is een perfect moment voor een bezoekje aan de Efteling. Als de herfst in de Efteling neerstrijkt, ligt het park er kleurrijk bij. Laat je betoveren in de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica of maak een huiveringwekkende vlucht in Vogel Rok. Voor de kleinsten is een reis om de wereld in Carnaval Festival of een ritje in Droomvlucht ook de moeite waard.

 

Sprookjessprokkelaar, de musical

Van 20 september 2017 tot en met 4 maart 2018 staat de nieuwe Efteling-productie ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ exclusief in het Efteling Theater. Als het enige boek van Sterre letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? Elke voorstelling spelen tien opa’s of oma’s samen met hun kleinkind een eenmalige gastrol.

 

Praktische info

De Efteling ligt net over de grens bij Breda en is elke dag van het jaar open. Tijdens de herfstvakantie (van 28 oktober tot en met 5 november) is het attractiepark dagelijks open van 10 tot 18 uur. Alle info over de herfst in de Efteling: www.efteling.com/nl/park/seizoenen/herfst.
Sprookjesachtig overnachten

Na een betoverende dag vol avontuur in het park, is het mogelijk om te blijven slapen in het Efteling Hotel of in vakantiewoningen of appartementen in Vakantieparken Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land, direct grenzend aan het attractiepark. Overnachtingen zijn altijd inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

 

Wereld van de Efteling

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux, met 4,76 miljoen bezoekers in 2016. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, het vakantiepark Efteling Bosrijk, het vakantiepark Efteling Loonsche Land, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. In de zomer van 2017 opende de Efteling haar grootste attractie ooit: Symbolica.
De Efteling is gratis te bezoeken voor kinderen tot vier jaar. Voor informatie of overnachtingen: tel. 0031 416 537 777 of www.efteling.com.