Herfstfestival in Fårup Summerland

Ook in het Deense Fårup Summerland ontkom je niet aan de Halloweenperiode. Het park organiseert tijdens de herfstvakantie leuke activiteiten. Deze gaan door van 14 tot 22 oktober 2017.

 

Fårup Summerland heropent tijdens de herfstvakantie van 14 tot 22 oktober. Wanneer je de poorten van het park doorwandelt, zal je een echte herfststemming kunnen ontdekken. Het herfstfeest is een zeer speciale beleving. Het bos kleurt in de prachtige herfstkleuren en negen dagen lang kan je veel spannende activiteiten beleven.

 

Agrotoerisme

Op het Event Square kunt u de moderne landbouw ontdekken en deelnemen aan de vele verschillende activiteiten op de tentoonstelling. U kunt ook een boer begroeten en lieve kalveren zien.

Pindvin Vinterhi

Pindvin Vinterhi is een leuke doolhof gemaakt uit strobalen. Probeer je weg te vinden uit deze doolhof!

 

Det Hjemsøgte Skibsværft

Dit jaar kan u opnieuwe de vervloekte scheepswerf bezoeken. Wanneer je door de poort stapt, zal je een nieuwe wereld ontdekken. Het hele gebied rond Falken, Hurricane en het Aquapark wordt tijdelijk omgebouwd tot een grote en oude werf vol enge scheepswerfarbeiders.