Dit jaar een extra dag Halloween Bij Belantis

Dit jaar verlengt het Duitse park Belantis het Halloween-evenement met een extra dag. Op vier dagen kan je in het park genieten van een enge sfeer en een slotvuurwerk.  

 

Belantis opent dit jaar de deuren een dag langer voor grote en kleine liefhebbers van halloween.  Als het avonturenpark transformeert in een Halloween landschap, van 28 oktober tot 31 oktober, zal het niet blijven bij gezellig op Trick or treat-tocht gaan. Bizarre gasten als geesten, vampiers, heksen, monsters en zelfs de Addams Family zullen talrijker aanwezig zijn als voorheen. Verder kan je een kleurrijk entertainmentprogramma ontdekken. Van 10 uur tot 19 uur kunnen de bezoekers genieten van 60 attracties in een herfstkleedje en interactieve Halloween-fun beleven. Aan het einde van de dag zal een groots vuurwerk ontstoken worden, boven het park, waardoor de monsters weer in hun schuilplaats kruipen.

 In een herfstlandschap van pompoenen, appels, bladeren, maïsstengels of strobalen, kunnen bezoekers zichzelf bewijzen als spokenjager. Hierbij maken ze kans op mooie prijzen. Onder de prijzen ook abonnementen voor 2018. Bij zonsondergang wordt het landschap iets donkerder en de onderwereld neemt het park over. Bezoekers kunnen zichzelf laten transformeren tot zombies. Make-upartiesten met de benodigde apparatuur zoals bloed en littekens en vaardigheden zijn hiervoor beschikbaar.

Als entertainment staan heel wat shows op de planning. Zo is de Addams Family verheugd om je voor te stellen aan hun monsterlijke vrienden tijdens “Dance with the Halloweens”.  Op het oude marktplein maak je een tijdreis naar de Rocky Horror Picture Show. Daarnaast zal een vuurshow de ogen van de gasten laten schitteren.

 

 

Dagprogramma:

10 tot 17 uur: Herfst BELANTIS Halloween met spokenjacht, muziek en kleurrijke vogelverschrikkers, kalebassen en pompoenen.

17.00 – 19.00 uur: De geesten komen tot leven en bevolken het park. Heksen, vampiers en bekende gekke figuren dwalen doorheen het eng aangeklede en verlichte park.

18.00 uur: “Dance with the Halloweens”, te zien op de Alte Marktplatz

18.30 uur: Vuurshow bij de Black Pirate

19 uur: Vuurwerk