Attractiepark Duinen Zathe heeft bewondering voor leraren en ziet hun als SUPERHELDEN!

Onlangs stond er weer een groot artikel op de voorkant van het Dagblad van het Noorden maar ook in de Telegraaf. De leraren gaan staken voor een beter salaris met als inzet globaal 10% verhoging waarbij de eerste procenten al zijn toegezegd. Voor werkende ouders lastig want zij moeten op 5 oktober maar weer zien hoe ze hun kinderen moeten onderbrengen. De meeste ouders nemen dan ook een dag vrij.

 

Attractiepark Duinen Zathe met onder andere het educatieve Verkeerspark en onze veel besproken achtbaan hebben een bijzonder goed jaar gehad. We willen er dan ook voor zorgen dat 5 oktober een dag wordt waarop één van de ouders of nog leuker beide (maar opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook) samen met hun kind(eren) of klein kind(eren) voor een hele lage prijs naar binnen kunnen. Maar dan wel als SUPERHELD verkleed. Omdat leraren onze SUPERHELDEN zijn en we ook vinden dat ze belangrijk zijn voor onze toekomst. Normaal waren we gesloten maar speciaal voor de kinderen gaan we een dagje extra open. We geven daarom 50% korting (onbeperkt eten en drinken zit er bij in) voor 7,25 euro op die dag. Mits verkleed natuurlijk. Dat geldt ook voor de ouderen erbij. Hoe uitbundiger verkleed hoe mooier het is maar een beetje verkleden is al genoeg.

 

Nu hopen op mooi weer 😉