Vrijdag de dertiende wordt nog enger tijdens Screams in Avonturenpark Hellendoorn

Voor de liefhebbers van het zwaardere Halloween werk is er op vrijdag de dertiende Screams! in Avonturenpark Hellendoorn. Op deze speciale avondopening worden in het park negen Scare zones gebouwd.

 

 

Algemene Informatie

Horror event SCREAMS 2017 is enger, heftiger en gruwelijker dan 2016! Op vrijdag de 13e oktober verandert het normaal zo vriendelijke Avonturenpark in een bloedstollend, donker en mistig park. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Stap door de poort en treed binnen in een wereld vol losgeslagen patiënten, hongerige zombies en meedogenloze chirurgen die graag in vers mensenvlees snijden.

Samen met je vrienden beleef je de meest avontuurlijke avond van je leven in de 7 scare zones, 2 vernieuwde spookhuizen en de 10 meest spannende attracties. Met meer dan 100 scare actors ben je nergens meer veilig!

Er zijn meerdere horecagelegenheden geopend voor wie nog een hap door zijn keel krijgt. Toegangstickets zijn alleen online te verkrijgen en OP=OP! Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar.

Abonnementhouders ontvangen 30% kassakorting op de reguliere prijs van €23,95. Abonnementhouders dienen op de avond zelf dus nog wel langs een kassa te gaan of men moet ervoor kiezen om een ‘early bird ticket’ (vanaf €17,95) in de ticketshop aan te schaffen om zodoende direct bij entree naar binnen te kunnen.

Voor Screams opent het park om 18.30 uur, het event zelf begint om 19.00 uur en duurt tot 24.00 uur.

 

De Scarezones

 

Freak Circus

De circusdirecteur nodigt je uit naar binnen te gaan, maar pas op: dit circus is geen gewoon circus! De mysterieuze klanken van het draaiorgel geven je de rillingen. Ben jij klaar voor de schokkende waarheid achter dit circus? Treed dan binnen in deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten!

 

Rush Of Blood

Tijdens deze Sony Playstation Viritual Reality Roadshow ervaar je een nieuwe manier van gamen. Neem plaats op de stoel, zet de VR-bril op en kijk goed om je heen. Even ben je in een hele andere wereld. Zorg dat je tot de tanden toe bewapend bent en schiet je een weg door hordes vijanden en monsters, die je vanuit alle richtingen aanvallen. Ontwijk alles dat op je afkomt in dit angstaanjagende, helse avontuur — exclusief voor PlayStation®VR.

LET OP: beperkt aantal tickets beschikbaar.

 

The Ring

Je wordt uitgenodigd binnen te treden in deze pikdonkere zone. Volledig gedesoriënteerd door mist en harde muziek beginnen je oren te piepen en vraag je je af, waar ben ik? Wie loopt er achter je? Er zit maar één ding op, dat is zo snel mogelijk richting de uitgang!

 

Death Lab

Treed binnen in dit bloederige laboratorium waar experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. Een onbekend virus heeft ervoor gezorgd dat de patiënten niet zichzelf zijn en op zoek gaan naar mensenvlees en bloed. Weet jij te ontsnappen aan deze zombies?

Voor deze scare zone vragen wij een toeslag van 5 euro

 

Devils Church

Een Satanische tempel met gruwelijke monniken wacht op jou en je vrienden. Je bent getuige van een ritueel offer om duivelse geesten te voeden. Maar pas op! De duivelse krachten heersen en zorgen voor veel ellende en slachtoffers.

 

Haunted Playground

De speeltuin ligt er donker en verlaten bij. Ooit was het hier vredig en kindvriendelijk. Door de dikke mist zie je een draaimolen en hoor je de creepy snoepverkoper. Je loopt langs achtergelaten en verbrande knuffelberen en vraagt je af wat hier gebeurd is. Ontdek de weerzinwekkende geschiedenis van deze speeltuin.

 

Jungle Attack

Stap samen in het bootje en vaar de monsterlijke jungle binnen. Let goed op, want hoe dieper je deze jungle ingaat, des te groter wordt het gevaar. De inwoners van dit gebied houden je in de gaten. In het water, achter bomen en in de grot. Ze zijn overal. Wie het zijn? Dat ontdek je snel genoeg…

 

Zombie Escape

Je weet niet wat het is, maar je voelt dat er iets niet klopt zodra je deze nauwe straat betreedt. Wat zit daar verstopt achter al die autowrakken? Het is muisstil en stap voor stap kom je dichterbij. Bij elke stap neemt de spanning toe! Plotseling ruik je de stank, de geur van dood komt je tegemoet. Bewegende schimmen komen tot leven en hebben honger. Overleef jij dit wel of niet?

 

Horror Hotel

Het engste hotel waar jij ooit zult inchecken en waar niemand kan uitchecken. Eenmaal binnen in dit ondergrondse en doodenge hotel is er geen weg meer terug. Je kunt niet ontsnappen en overal loert gevaar. Een donker gangenstelsel met verlaten kamers en bloederige taferelen. Check jij in?

Voor deze scare zone vragen wij een toeslag van 2 euro