Happy Valley Chengdu opende de houten achtbaan Great Desert-Rally

Het Chinese park Happy Valley Chengdu was de laatste maanden volop bezig met de bouw van een nieuw themagebied waarin een Dive Coaster en een houten achtbaan terug te vinden zijn. De  houten achtbaan Great Desert-Rally werd ondertussen geopend, op de Dive Coaster is het nog even wachten.

 

De Houten achtbaan Desert Rally, is de eerste achtbaan die geopend werd in het nieuwe themagebied. Deze werd gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Great coasters International. De achtbaan heeft een hoogte van 30 meter en een lengte van 1000 meter.

Dankzij Themeparkreview kunnen we al genieten van een leuke onride.

 

 

In het gebied zal binnenkort ook de Dive Coaster Western Regions Heaven geopend worden. Deze achtbaan is momenteel nog in opbouw en zal een hoogte krijgen van 50 meter.

 

Bronnen: Themeparkreview, RCDB