Halloween in Heide Park: een enge beleving

Achtbaanritjes in het donker, family fun en extra Halloween attracties, Noord Duitslands grootste pretpark viert elke vrijdag en zaterdag van oktober, en ook op 31 oktober Halloween. Nieuw voor dit jaar word de maze Grand Hotel Morton.

 

Net voor het donkerste seizoen van het jaar begint, zal alles in Heide Park draaien om enge maar mooie belevingen rond Halloween. Dit horrorevenement wordt gevierd op vijf dagen in oktober. Tijdens deze dagen blijft het park geopend tot 22 uur.

 

Nieuw 2017: Grand Hotel Morton

De nieuwe horror attractie Grand Hotel Morton opent voor het eerst in 16 jaar de deuren. De acteurs van de BooCrew uit Hamburg zitten verscholen in de enge kamers van het mysterieuze hotel en testen de zenuwen van de bezoekers.

In The Asylum, Sector 23 en de Tower Of Darkness, zullen enge wezens bezoekers vanaf 14 of 16 jaar leren wat echte angst is.

 

Familiale halloween

Families en kleine bezoekers zullen tijdens de spookuren attracties in het donker kunnen ontdekken, welke zeer mooi verlicht worden. 80 % van de attracties zullen geopend blijven tot 21.00 uur. In de kinderzone van het park kunnen de jongste bezoekers broodjes bakken en pompoenen versieren. Ook kunnen ze een eerste spookhuis ervaren bij KRAKE lebt! Kids.

 

Tickets voor  Heide Park Halloween

Bezoekers kunnen met hun dagticket gewoon blijven voor de Halloweenavond. Voor Grand Hotel Morton en  Asylum dienen op voorhand tickets gekocht te worden, dit aan 4 euro voor het Hotel en 2 euro voor Asylum. Er wordt op dat ogenblik een tijdstip gekozen waarop je het spookhuis kan bezoeken.

 

Guests with a day ticket experience Halloween in the Heidepark at no extra charge. Tickets are available online at www.heide-park.de or at the daily checkout.