Fotoalbum: Lightwater Valley – juli 2017

Lightwater Valley is misschien minder bekend bij ons, maar dit Engelse park staat toch hoog op het lijstje van te bezoeken parken van de meeste pretparkfans. Dit park heeft namelijk The Ultimate in haar bezit, deze achtbaan heeft al jaren het lengterecord in Europa in handen en was ooit zelfs de langste achtbaan ter wereld. The Ultimate is maar liefst 2.268,3 meter lang. Met Raptor Attack, een indoor achtbaan, heeft het park ook een echte klassieker. Deze achtbaan werd namelijk nog gebouwd door de legendarische bouwer Schwarzkopf. Themeparkfreak Dries trok naar het park en bracht een leuk fotoalbum mee.

 [:en]Lightwater Valley is misschien minder bekend bij ons, maar dit Engelse park staat toch hoog op het lijstje van te bezoeken parken van de meeste pretparkfans. Dit park heeft namelijk The Ultimate in haar bezit, deze achtbaan heeft al jaren het lengterecord in Europa in handen en was ooit zelfs de langste achtbaan ter wereld. The Ultimate is maar liefst 2.268,3 meter lang. Met Raptor Attack, een indoor achtbaan, heeft het park ook een echte klassieker. Deze achtbaan werd namelijk nog gebouwd door de legendarische bouwer Schwarzkopf. Themeparkfreak Dries trok naar het park en bracht een leuk fotoalbum mee.