Woezel & Pip bij de Julianatoren

Voor de tweede keer dit jaar komen de uiterst populaire hondjes Woezel & Pip naar de Julianatoren. In een nieuwe show vol vrolijke liedjes schitteren Woezel & Pip op zaterdag 26 en zondag 27 augustus op het podium van het Apeldoornse Kinderpretpark. De shows duren ongeveer 20 minuten en na de show vindt er een uitgebreide meet & greet plaats.

 

Woezel & Pip

Woezel en Pip zijn de namen van twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. Woezel en Pip is tevens de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhaaltjes, gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. De illustraties zijn van Louise Geesink en Wil Raymakers. Al enkele jaren zijn de twee hondjes ook te zien in hun eigen familievoorstelling in de grote theaters, op TV en in de bioscoop. Een gedeelte van de opbrengsten van alle Woezel & pip boekjes en –artikelen gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation waarmee kinderen worden geholpen die op wat voor een manier dan ook hulpbehoevend zijn.

 

De show van Woezel & Pip is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.