Spilwaterattractie Anaconda geopend voor het publiek in Energylandia

Het Poolse pretpark Energylandia pakt dit jaar uit met maar liefst 19 nieuwigheden. Daarbij zitten vier achtbanen, vier waterattracties en heel wat andere leuke attracties. De spilwaterattractie werd na een testperiode nu ook geopend voor het publiek.

 

De werken rond de Spillwaterattractie Anaconda gingen in januari van dit jaar van start. Dit gebeurde toen middenin het besneeuwde landschap van Energylandia. Eind juli werden de bouwwerkzaamheden voltooid en begin augustus werd de waterattractie grondig getest.

 

Ondertussen zijn de testen afgerond en is de waterattractie geopend voor het publiek. Anaconda werd gebouwd door het Zwitserse bedrijf Intamin Amusement Rides. Tijdens de drop behaalt de attractie een snelheid van 55 km/u. Bekijk hieronder de off- en onride van de attractie. De onride begint vanaf 40 seconden.

 

 

Het volledige overzicht van het project kun je hier terugvinden. Een overzicht van alle nieuwe attracties in het park voor 2017 vind je hier terug. Een samenvatting van de belangrijkste bouwupdates in het park vind je hier terug.

 

Foto’s: Energylandia