Six Flags Great America sluit thrillride in aanloop naar nieuwe investeringen

Six Flags Great America kondigde onlangs op haar facebookpagina aan dat de topspin attractie, King Chaos, gesloten werd op zondag 27 augustus 2017. De attractie stond reeds 13 jaar in het park en moet plaats maken voor de nieuwigheden van 2018.

 

Sinds 2004 draaide King Chaos, een topspin, zijn rondjes in het Amerikaanse park Six Flags Great America. Deze topspin werd onlangs gesloten, na dertien jaar trouwe dienst. De sluiting is een voorbode voor wat gaat komen in 2018.

 

 

Voorlopig is nog niet geweten door wat deze attractie vervangen zal worden, maar het park teasde alvast met de hashtag #ChasetheStorm2018#. Wat dit precies betekend is dus voorlopig gissen, maar het lijkt er op dat de vervangende attractie een thema zal krijgen, waarin een storm verwerkt zit.

Op 31 augustus zal de Six Flags groep alle nieuwigheden in haar parken bekend maken.

 

Bron en foto: Six Flags Great America