Skyline Attractions verkoopt eerste Skywarp

Het Amerikaanse bedrijf Skyline Attractions is een jong bedrijf dat op 1 juli 2014 werd opgericht door Jeff Pike. Onlangs stelde het bedrijf haar nieuwe attractieconcept voor genaamd: de Skywarp. Ondertussen mocht men klinken op de eerste verkoop.

 

Het jonge bedrijf Skyline Attractions stelde op de IAAPA expo van 2016 in Orlando haar nieuwste concept voor. De Skywarp. Deze attractie heeft twee treinen waarin  telkens 16 personen plaatsnemen, goed voor 32 personen per rit. De twee treinen zijn aan elkaar vastgemaakt waardoor je een lange trein krijgt. De bezoekers zitten met 2 naast elkaar en er zijn zowel zitjes die voorwaarts staan als achterwaarts, een beetje zoals in een trein dus. Hierdoor kun je met 4 vrienden tegelijk plezier beleven.

 

 

De attractie heeft een footprint van 9 x 37 meter, waardoor elk park er eentje zou kunnen plaat op een kleinere oppervlakte. Skywarp is 19 meter hoog en heeft een tracklengte van 110 meter. De passagiers gaan doorheen een Pretzelvormige baan, waarbij ze meermaals overkop gaan, de trein wordt voortgestuwd doormiddel van LIM motoren.

 

 

Het bedrijf kondigde onlangs met trots aan dat een eerste exemplaar besteld werd. Naar welk park deze zal gaan blijft voorlopig nog geheim.

 

Bron en foto: Skyline Attrations