Fotoalbum: Isla Magica – juni 2017

Themeparkfreak Timothy bezocht onlangs het Spaanse pretpark Isla Magica. Het is gelegen in het centrum van de stad Sevilla. Aangezien het in dit Zuidelijke gedeelte van Spanje wel eens warm kan zijn biedt het park de bezoeker heel wat waterattracties aan waaronder een log-flume, een Rapid River, een splash Battle en een shoot-the-chute. Krijg je maar geen genoeg van waterpret, neem dan zeker ook eens een kijkje in het waterpark Isla Magica en test hier onder andere de verschillende glijbanen. Naast waterattracties zijn er ook enkele achtbanen in het park te vinden zoals Jaguar (een custom SLC achtbaan) en El Tren de Potosí (junior coaster). Ook voor de allerkleinsten zijn er heel wat attracties voorzien. Ze vinden sowieso hun gading in de speciale kinderzone La Fuenta de la Juventus, wat zoveel betekent als de fontein van de eeuwige jeugd.