Energylandia test Spillwaterattractie Anaconda

Het Poolse pretpark Energylandia pakt dit jaar uit met maar liefst 19 nieuwigheden. Daarbij zitten vier achtbanen, vier waterattracties en heel wat andere leuke attracties. Momenteel wordt de Spillwaterattractie Anaconda getest.

 

De werken rond de Spillwaterattractie Anaconda gingen in januari van dit jaar van start. Dit gebeurde toen middenin het besneeuwde landschap van Energylandia. In onderstaande video kun je de beelden bekijken van deze werkzaamheden.

 

 

Ondertussen is de waterattractie volledig af en wordt deze getest. Op videobeelden is te zien hoe het bootje van de grootste helling van de attractie naar beneden raast, recht het water in. Anaconda werd gebouwd door het Zwitserse bedrijf Intamin Amusement Rides.Tijdens de drop behaald de attractie een snelheid van 55 km/u.

 

 

Het volledige overzicht van het project kun je hier terugvinden. Een overzicht van alle nieuwe attractie in het park voor 2017 vind je hier terug. Een samenvatting van de belangrijkste bouwupdates in het park vind je hier terug.

 

Video: Energylandia