Een nacht in de Grotten van Han

Wie durft de Grotten van Han te betreden op deze magische zomeravonden waar de ondergrondse galerijen worden overgenomen door mysterieuze krachten? Ter gelegenheid van de 200ste verjaardag van de eerste volledige doortocht van de Grot in 1817, verwelkomt het Domein van de Grotten van Han elke avond van 20 juli tot en met 27 augustus “Een Nacht in de Grot”, een interactieve 4D-show. De tweetalige (NL-FR) show met wonderlijke speciale effecten werd ontwikkeld door de Organisatie Symfonie der Stenen, in samenwerking met het Domein van de Grotten van Han.

 

Tijdens het spektakel worden de bezoekers meegenomen op een magische reis, met videomapping, historische personages en adembenemende scenes.

De in Vlaanderen en Wallonië zeer gekende Grotten nodigen u deze zomer uit op een multimediaspektakel en lichtshow in de mooiste zalen van de Grot van Han. Deze show van ongeveer een uur zal u de Grot laten herontdekken zoals nooit tevoren, op het ritme van haar vele legendes en verhalen met als rode draad een spannend historisch fantasieverhaal. Deze wonderlijke voorstelling, als een inwijdingsreis waar de magische wereld zich vermengt met de geschiedenis, belooft een unieke ervaring te zijn voor groot en klein!

 

VERLENGING: Wegens het grote succes wordt het 4D-spektakel “Een Nacht in de Grot” verlengd tot en met 27 augustus!

 

Synopsis:

De avond valt en de Grot opent zich voor het publiek… De bezoekers volgen netjes de rondleiding van de Grot met hun gids, wanneer ze plots in de verte stenen horen instorten en de grond onder hun voeten voelen wegzakken… De ongeruste gids gaat snel kijken wat er aan de hand is, maar komt niet meer terug! Een enorme instorting van rotsen heeft de ingang geblokkeerd. Er heerst paniek bij de bezoekers. Waar is de gids? Ligt hij onder de stenen? Heeft hij kunnen ontsnappen? De bezoekers zullen zelf hun weg moeten verderzetten en de uitgang proberen te vinden…

Hun reis zal hen door magische werelden heen leiden met historische personages, feeërieke projecties en adembenemende speciale effecten.

 

Praktische info:

 

 • Concept: 4D-totaalspektakel en wandelparcours
 • Wanneer: elke avond van 20 juli tot en met 27 augustus 2017
 • Uurrooster: doorlopend van 19.30 tot 21.30 uur, vertrek om de 20 à 30 min.
 • Duur van de show: +/- 1.00 uur
 • Waar: Domein van de Grotten van Han
 • Voor wie: families
 • Taal: NL/FR Tweetalig spektakel
 • Parking: vrije toegang
 • Info: www.grotte-de-han.be en www.tourdessites.be

 

De temperatuur van de Grot is constant 13 graden, voorzie dus warme kledij. Het parcours is gemakkelijk, maar niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Prijs:

 • Volwassenen: €19 ter plaatse, €17 bij online aankoop
 • Kinderen (4-11 jaar): €13 ter plaatse, €12 bij online aankoop

 

Reservatie: www.grotte-de-han.be