Billybird Hemelrijk kondigt opnieuw de komst van nieuwe attractie aan

In het Nederlandse Billybird Hemelrijk kunnen de bezoekers opnieuw uitkijken naar een nieuwe attractie. In het park hangt een grote banner op een van de gebouwen waarop deze aangekondigd wordt.

 

In Billybird Hemelrijk zal ook volgend jaar een nieuwe attractie geopend worden. Deze zal indoor gelegen zijn in een van de bestaande gebouwen, waarop momenteel een banner hangt die de nieuwe attractie aankondigt. Welke attractie er zal komen houdt het park voorlopig nog even geheim.

De nieuwe attractie komt er een jaar nadat dit jaar een gloednieuwe speel- en klimtuin geopend werden. In het Speelcircus kunnen de jongsten klimmen in een megagrote circustent van 28 meter breed en 11 meter hoog vol klimelementen, obstakels, trapezes en een klimvulkaan.

 

Bron en foto’s: Billybird Hemelrijk