Attractie- & Vakantiepark Slagharen steunt SOS Kinderdorpen

Voor het tweede jaar op rij is SOS Kinderdorpen partner van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. En net als vorig jaar openen wij onze deuren kosteloos voor donateurs van het goede doel tijdens de SOS Familiedag op 24 september. Bovendien wordt er dit jaar in het hoogseizoen voor het eerst een SOS Kinderdorpen-lodge verhuurd. 

 

In de periode tussen 28 juli en 1 september 2017, zal de Raccoon Lodge nummer 81 helemaal ondergedompeld worden in SOS Kinderdorpen-stijl. Met mooie foto’s, voorleesboekjes en andere aankleding wordt het een echte SOS Kinderdorpen-lodge, waar voornamelijk families hun hart kunnen ophalen. Slagharen doneert de gehele opbrengst van de verhuur en draagt daarmee bij aan het werk van de internationale kinderontwikkelingsorganisatie.

 

Familievakantie voor familieliefde

Voor General Manager Wouter Dekkers vloeit de samenwerking met SOS Kinderdorpen logisch voort uit de missie van  Slagharen. “Dagelijks zien we blije kinderen in ons park. Ze beleven hier een mooie dag, vaak met hun familie. Dat familiegeluk gunnen wij ieder kind, waar ook ter wereld.  De donatie van de verhuuropbrengsten van de Raccoon Lodge is een manier om dat te doen. Zo hopen we samen met onze gasten een steentje bij te dragen”.

 

Mardi Gras

Van 22 juli tot en met 27 augustus wordt het Amerikaanse Zomercarnaval Mardi Gras in Attractie- & Vakantiepark Slagharen gevierd. De veren kunnen weer worden opgespeld, de kralenkettingen omgehangen en de maskers opgezet. Net als in New Orleans kan iedereen zich hier uitleven in de aankleding en vervolgens losgaan op feestelijke dansmuziek.

 

Tijdens Mardi Gras is er een spectaculaire parade: onder begeleiding van Zuid-Amerikaanse klanken begeeft een bonte stoet van internationale artiesten zich door het park. Acrobaten op hoog niveau en exotische danseressen nemen je mee in een sprookje van licht, muziek, acrobatiek en dans.