4 september begint de grote transformatie van Aqualibi

Vanaf 4 september gaan in Aqualibi de werken van start van de grote vernieuwingen. Deze werken zullen zorgen dat het volledig uitzicht van het park zal veranderen, maar houdt wel in dat het park niet altijd geopend kan blijven.

 

Onlangs kondigde Walibi Belgium een groot investeringsplan aan. De werken aan fase één van dit plan gaan bijna van start, op 4 september zal begonnen worden aan de gedaanteverandering van Aqualibi.

Het waterpark zal een Caraïbische look krijgen, met fel gekleurde gevels, exotische cocktails en bruisende salsavibes. Ook aan de kinderen wordt gedacht, kinderen die nog geen ervaring hebben met zwemmen zullen een volledig nieuwe kinderzone krijgen. Deze zal een oppervlakte krijgen van 700 m2. In de zone komen met klaterende fonteinen en watervallen, op hun maat gemaakte glijbanen en tal van verrassingen.

Om deze werken in goede banen te leiden zal het waterpark vanaf september enkel in het weekend geopend zijn alsook in de schoolvakanties (niet meer op woensdag en vrijdag). Zo kan je het park toch nog bezoeken. Na de kerstvakantie zal het park volledig gesloten zijn tot aan de paasvakantie van 2018, dan heropent het nieuwe Aqualibi.

 

Goed nieuws voor Golden Pass houders

(Family) Golden Pass houders krijgen tijdens de dagen dat Aqualibi dicht is omwille van de werken, uitzonderlijk toegang tot Océade op vertoon van hun persoonlijke Pass.

 

Bron en foto: Walibi