Magische Midzomeravonden in Attractiepark Toverland

Op 6 woensdagavonden in de zomervakantie presenteert Attractiepark Toverland de Midzomeravonden. Tijdens dit evenement is het park geopend tot 23:00 uur en kan men in de avonduren genieten van live entertainment en extra shows. De Midzomeravonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een vuurwerkshow.

 

Tijdens de Midzomeravonden kan men extra lang genieten van de magie van Toverland. Vanaf 19:00 uur is er in het park extra entertainment en shows te vinden. Zo kunnen de bezoekers kennismaken met het rondtrekkende circusgezelschap Circo di Strada of genieten van een magische zeepbellenshow. “Je kunt in heel Toverland verrast worden door de artiesten”, vertelt Annouk Smeets, Hoofd Entertainment & Events. “Het gehele park is gehuld in een kleurrijke festivalsfeer. Betovering, ontspanning en genieten met het hele gezin staan voorop.” Op een festival mogen de foodtrucks natuurlijk niet ontbreken. Met heerlijke nacho’s, ambachtelijke worstenbroodjes en zomerse drankjes is er voor ieder wat wils. Dankzij de sambadanseressen zijn de tropische sferen gegarandeerd en op het loungeterras kan men heerlijk ontspannen. Daarnaast kan er volop genoten worden van de attracties; van een verfrissende rit in wildwaterbaan Djengu River tot een ritje bij zonsondergang in Troy – de snelste houten achtbaan van de Benelux.

 

Ook de magische fonteinenshow Katara – Fountain of Magic zal in het donker te bewonderen zijn. “En als klap op de vuurpijl sluiten we de Midzomeravonden af met een magische vuurwerkshow. Met paradepaardje Troy als decor en op de maat van betoverende muziek is kippenvel gegarandeerd”, aldus een trotse Annouk.

 

Nieuw: spectaculaire zomershow

Deze zomer presenteert Toverland de avontuurlijke familieshow d’JUNGA. In deze zomershow staan de Dwervels – de karakters van themagebied Magische Vallei – centraal. Het belooft een high energy show te worden vol acrobatiek en adembenemende stunts, met als hoogtepunt een trampoline-act waarbij maar liefst 7 meter hoog gesprongen gaat worden. d’JUNGA is drie keer per dag te zien van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus. Tijdens de Midzomeravonden zal in de avonduren een vierde show worden opgevoerd.

 

De Midzomeravonden in Attractiepark Toverland vinden dit jaar plaats op 19, 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus.