Een eerste blik op de Star Wars gebieden in Disneyland en Walt Disney World Resorts

Dat er Star Wars gebieden kwamen in twee Disneyparken, werd onlangs al aangekondigd. Ondertussen kregen we een blik op hoe deze eruit zullen zien, dankzij een groot model.

 

 

Tijdens de D23 conventie werd de naam onthuld van de twee Star Wars landen die zullen openen in Disneyland en het Walt Disney World Resort. De naam wordt Star Wars: Galaxy’s Edge. Deze naam werd gekozen omdat de gebieden een nieuwe planeet voorstellen, die niet in de films te zien is. Deze planeet is gelegen aan de rand van de Melkweg of Galaxy in het Engels.

Op deze planeet zullen niet de gebruikelijke figuren zorgen voor de overwinning, maar zal de bezoeker dat zelf doen. Je wordt als het ware volledig ondergedompeld in het thema en kan zomaar aangesproken worden om deel te nemen aan de strijd. In het gebied zullen bekende personages rondlopen, maar ook vele nieuwe, onbekendere karakters die op de planeet wonen.

Beide Star Wars gebieden zullen openen in de loop van 2019. De primeur is voor Disneyland in Anaheim, niet veel later komen de Disney’s Hollywood Studio’s aan bod.

 

Bron en foto: Disney