Wanda Indoor Theme Park bijna klaar voor opening

Het nieuwe Wanda Indoor Theme Park is bijna klaar voor de opening. Het park kreeg heel wat aankleding mee. In het park vallen de achtbaan en rapid river het meest op. Het park opent dit jaar nog.

 

In de Chinese stad Nanning bouwt de Wanda groep aan een gloednieuw park, ditmaal indoor. In het indoorpark staat een ook achtbaan.  Phoenix Adventure werd gebouwd door Vekoma en is een baantje van het familiale type. Op oude bouwfoto’s had deze nog een grijze kleur, maar nu zien we de uiteindelijke kleur.

Een tweede blikvanger is de rapid River. Dat dit type attractie in een indoorpark gebouwd wordt is een vrij uniek gegeven, De Rapid loopt doorheen het grootste deel van het park en kreeg net als de andere attracties een uitgebreide aankleding.

Foto’s: VHCoasters