Universal Studios Hollywood krijgt adembenemende avondshow

“The Wizarding World of Harry Potter” in Universal Studios Hollywood wordt het toneel voor een nieuwe avondshow die deze zomer zal plaatsvinden. “The Nighttime Lights at Hogwarts Castle” zal de bezoekers het kasteel tonen in een heel ander licht. Vanaf 23 juni zullen de gasten ondergedompeld worden in een volledig nieuwe ervaring.

 

Vanaf 23 juni zullen de bezoekers “The Wizarding World of Harry Potter” op een heel andere manier kunnen ontdekken. Dan introduceert Universal Studios Hollywood een volledig nieuw spektakel genaamd: “The Nighttime Lights at Hogwarts Castle”. Tijdens deze show wordt de “Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry” als achtergrond gebruikt voor een spectaculaire lichtshow.

Wanneer het donker wordt in “Hogsmeade village” begint een enorm spektakel vol licht waarin de vier huizen van Hogwarts: Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff en Slytherin, de hoofdrol spelen. Spots zullen de nacht en hemel verlichten.

De kleurrijke lichtshow en speciale projecties zullen ook een eigen unieke soundtrack krijgen, deze werd gecomponeerd door John Williams en werd gebaseerd op de originele muziek uit de films. De muziek werd opgenomen in Londen en gespeeld door het London Symphony Orchestra.

Begin juni zullen al de eerste pre-openingen plaatsvinden, waarbij alles getest wordt, enkele genodigden en abonnementhouders zullen hierbij uitgenodigd worden. Anderen moeten wachten tot 23 juni om de show te ontdekken.

 

 

 

Bron en foto’s: Universal Studios Hollywood