Potts park pakt uit met tweede nieuwe attractie dit jaar

Het Duitse pretpark Potts Park, gelegen in Minden, stelde onlangs haar tweede nieuwigheid voor. In het park opende al een nieuwe achtbaan met Kiddy Racer maar nu wordt nog een draaimolen gebouwd die de naam Hobelflug krijgt.

 

Aan het begin van dit seizoen opende Potts Park de mini achtbaan Kiddy Racer. Een achtbaan enkel en alleen voor kinderen. Deze werd gebouwd door de Duitse firma Gerstlauer. Maar dat blijkt niet de enige nieuwigheid te zijn die het park zal aanbieden dit jaar.

Het park maakte bekend ook een nieuwe draaimolen te openen met Hobelflug. Deze attractie zal geleverd worden door Technical Park en is van het model Mini Apollo. In de acht gondels van de attractie kunnen telkens twee personen plaats nemen. Hierdoor kunnen 16 personen tegelijk een ritje maken. De gondels zijn ontworpen in de vorm van een oud wagentje met stenen wielen. Daarnaast kunnen de gondels tot 3,3 meter boven de grond worden gebracht en een maximale hoek van 80 graden. Dit kunnen de inzittenden zelf bepalen.

 

 

Dit soort attractie opende vorig jaar ook al in het Duitse park Trippsdrill met Heißer Ofen en in het Franse park Dennlys Parc met Le Motorider.

 

Bron: parkerlebnis

Foto’s: Potts park