Peppa Pig speciale gast op Julia’s verjaardag

Zaterdag 10 en zondag 11 juni viert Julia de Muis haar verjaardag in de Julianatoren. Naast de shows van Fien & Teun kunnen alle bezoekers genieten van de speciale verjaardagshow voor Julia. Daarnaast geeft Peppa Pig, bekend van TV, dit feestelijke weekend ook shows in het Apeldoornse pretpark.

 

Julia’s Verjaardag weekend

Het is één groot feest aankomend weekend in de Julianatoren. Want Julia viert haar verjaardag samen met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en natuurlijk haar muizenvriendje Jul. Twee keer per dag vindt er een speciale nieuwe verjaardagsshow plaats. Om 11:00 en om 16:00 uur kunnen bezoekers genieten van deze feestelijke voorstellingen.

 

Peppa Pig

Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is iedere dag met haar familie te zien bij Nickelodeon. En met haar eigen familiemusical in het theater. Speciaal voor Julia’s Verjaardag treedt ze twee keer per dag, om 14:00 en 15:00 uur, op in een vrolijke show.

 

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.