Johnny Depp krijgt sneak-peek in de nieuwe Pirates of the Caribbean attractie

Tijdens het bezoek van de cast en crew van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge aan Disneyland Paris, heeft Johnny Depp als eerste de nieuwe scènes in de Pirates of the Caribbean attractie kunnen ontdekken. Pirates of the Caribbean heropent op 24 juli 2017 voor alle gasten.

 

De Pirates of the Caribbean attractie is vernieuwd ter gelegenheid van de 25ste Verjaardag van Disneyland® Paris en zit vol met nieuwe verrassingen.

 

Heb je altijd al de meest gezochte piraat van de zeven zeeën willen ontmoeten? Dan heb je geluk, want Jack Sparrow is vanaf 24 juli te zien in twee scènes in de onvergetelijke attractie in Adventureland in het Disneyland Park. Johnny Depp heeft de nieuwe scènes in de legendarische Pirates of the Caribbean attractie als eerste mogen ontdekken toen hij Disneyland Paris bezocht voor de Europese première van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.

 

Johnny Depp poseert naast de piraat die hij kent als geen ander. Jack Sparrow heeft zich verstopt in een vat, altijd op zoek naar nieuwe schatten.

De Pirates of the Caribbean attractie is altijd een centraal onderdeel geweest in de geschiedenis van de Disney Parken. De attractie is ingehuldigd in Californië in 1967 en bestaat in Disneyland® Paris sinds de opening in 1992. Gasten kunnen ook van de attractie genieten in Orlando, Tokyo en in het onlangs geopende Shanghai Park.

Ahoy Matey! Ga vanaf 24 juli mee op nieuwe avonturen met de ondeugende Piraat in Adventureland in het Disneyland Park.