Arnold’s park gaat enorm renoveren

Arnold’s Park is een park gelegen in Iowa, Amerika, vlakbij Lake Okoboji. Het park bestaat ondertussen 130 jaar en gaat enorm veel geld investeren in een grootschalige renovatie. Momenteel wordt de investering geschat op 12 miljoen dollar.

 

Het Amerikaanse park Arnold’s Park zag de laatste jaren de bezoekersaantallen enkel maar groeien, daarom heeft het 130 jaar oude park besloten te gaan renoveren. Parkdirecteur Harms vertelt dat men op deze manier op de basis die ze nu hebben willen gaan bouwen aan de toekomst, zodat het park stabiel kan blijven groeien.

De 12 miljoen dollar zal gebruikt worden om het park weer in de oorspronkelijke staat te herstellen, zodat het nostalgische niet verloren gaat. 

Bij de renovatie gaat men de toiletgebouwen opknappen, een boardwalk creëren naast het meer en een Rock en Roll Hall of Fame openen.

In het park is de achtbaan Legend de grote blikvanger. Deze houten achtbaan werd geopend in 1930.

 

Bron en foto: Arnold’s Park