Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! geopend in Disney California Adventure Park

In Disney California Adventure Park opende onlangs Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! Deze attractie verving de iconische attractie The Twilight Zone Tower of Terror. In deze attractie neem je na de nodige voorshows plaats in een lift die je omhoog neemt en meermaals laat vallen.

 

De nieuwe attractie Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! werd geopend in het Amerikaanse Disneypark Disney California Adventure Park.  In deze attractie wordt je ondergedompeld in het verhaal van de Guardians of the Galaxy films. In de attractie verloopt de rit op de tonen van de muziek uit de films.

 

Voor deze attractie werd samengewerkt met Marvel Studios. Enkele ontwikkelaars zorgden voor het verhaal en de look van de attractie.

De beleving begint wanneer de gasten het fort betreden. Ze ontdekken dat de Guardians gevangen zijn genomen door de arrogante slechterik Taneleer Tivan, oftwel de Collector. De gasten zijn een onderdeel in het ontsnappingsplan van Rocket, die bewijst dat hij uit elke gevangenis kan ontsnappen.

De lobby van het fort is indrukwekkend, maar eng. Er staan glazen kisten waarin artefacten liggen en levende wezens. Deze werden verzameld door de Collector en aan het publiek tentoongesteld. In een video vertelt hij hoe hij de Guardians of the Galaxy in de val kon lokken en hen achter veiligheidsglas opsloot.

Tijdens de rit zijn zes programma’s mogelijk, op volgende liedjes:

  • “Hit Me With Your Best Shot” by Pat Benatar
  • “Give Up The Funk” by Parliament
  • “Born To Be Wild” by Steppenwolf
  • “I Want You Back” by The Jackson 5
  • “Free Ride” by The Edgar Winter Group
  • “Burning Love” by Elvis Presley

 

 

Bron: ThemeparksUS

Foto’s: Disney