Groot feest tijdens de verjaardag van Tiffi & Toffi in Amusementspark Tivoli

Op zaterdag 10 juni is het groot feest in Amusementspark Tivoli, want dan vieren we de verjaardag van Tiffi & Toffi met heel veel activiteiten en verrassingen! Jij komt toch ook een feestje vieren?

 

Wat een feest, er is zoveel te doen

De hele dag staat bol van leuke activiteiten. Zo kom je als een echte beroemdheid over de rode loper het park in en daar staan Tiffi & Toffi je op te wachten voor een Meet & Greet (tot 11.00 uur). Je kunt meteen een leuke foto maken als herinnering aan deze feestelijke dag.

Kom je tussen 10.00 en 11.00 uur binnen? Dan krijg jij een stempelkaart waarmee je kunt deelnemen aan diverse spelletjes (van 11.00 tot 12.00 uur). Hiermee kun je (als je alle stempels hebt behaald) wat lekkers verdienen. Er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar, dus kom niet te laat.

Je kunt ook prachtig geschminkt worden en genieten zowel de nieuwste parkshow Tiffi & Toffi’s Jungle Avontuur als een Verjaardagsshow met de beroemde goochelaar Hokus Pokus. Hier worden Tiffi en Toffi flink in het zonnetje gezet en gaan we samen flink dansen en zingen voor ze. Wie weet trakteren ze nog wel op iets lekkers.

Sluit je dag gezellig af met de Verjaardagsbingo (tussen 16.00 en 17.00 uur) op het terras van ons restaurant ‘De Wigwam’ waarmee leuke Tivoli-prijzen te winnen zijn.

 

Jarige kinderen vieren gratis feest

Ben jij ook jarig op 10 juni? Kom naar ons park en krijg op vertoon van je legitimatiebewijs gratis entree (actie geldt alleen voor kinderen t/m 12 jaar).

 

Tickets met korting

Koop vooraf je online tickets en dan geniet je van veel gratis extra’s en korting op je ticket. Dat wordt een dag om nooit te vergeten.

 

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl