Gardaland plant de bouw van vakantiepark

Het Italiaanse pretpark Gardaland is van plan om een vakantiepark te openen. Gardaland Magic Village zal bestaan uit bungalows en wordt gebouwd op enkele minuten wandelen van het park. Dit nieuws kwam naar buiten door uitgelekte foto’s.

 

Gardaland, een Italiaans pretpark in handen van de Merlin groep is van plan om een vakantiepark te bouwen, vlak bij het hoofdpark. Dat bleek uit foto’s die opdoken, waarop het vakantiepark te zien is. Het vakantiepark zal bestaan uit 220 bungalows, een supermarkt, zwembad en restaurant.

Het thema van het park wordt magie, wat meteen duidelijk wordt door de ingang in de vorm van een gigantische toverhoed. Ook bij het zwembad komt deze toverhoed terug.

Het park zet hiermee duidelijk in op verblijfsmogelijkheden, in 2016 opende men namelijk al het Adventure Hotel.  Een investering van maar liefst 25 miljoen euro, dit hotel heeft honderd kamers. Verder kan men ook overnachten in het Gardaland Hotel met 247 kamers.

 

Bron; Theparks.it

Foto’s: Gardaland