Disneyland Parijs krijgt speciaal vliegtuig ter ere van 25ste verjaardag

Dat Disneyland Parijs dit jaar haar 25ste verjaardag viert, is niemand ontgaan. Grootschalige renovatiewerken en nieuwe shows komen naar het park. Verder werd een Star Wars thema ingevoerd in enkele attracties. Ook de vliegtuigmaatschappij Iberia stelde een nieuw vliegtuig voor, dat ter ere van de verjaardag een Disney kleedje kreeg.

 

De Spaanse luchtvaartmaatschappijen Iberia en Veuling staken enkele vliegtuigen uit hun vloot in een Disney jasje. Dit ter ere van de 25ste verjaardag van het park. Bij Iberia kreeg een Airbus A321 een typische Disney look en bij Veuling een Airbus A320.

Op de vliegtuigen prijkt Tinkerbel als hoofdfiguurtje, samen met het silhouet van het Disney kasteel in Parijs. Iberia en Vueling bieden acht rechtstreekse vluchten per dag vanuit Madrid en tien vanuit Barcelona aan naar de twee belangrijkste luchthavens in de Franse hoofdstad, Orly en Charles de Gaulle.

De vliegtuigen werden voorgesteld op een event voor genodigden:

 

Bron en foto’s ED92