Volcano Bay opent over enkele dagen, bekijk het park nu al

Het gloednieuwe waterpark van Universal Studios Orlando opent de deuren op 25 mei. Voor het eerst krijgen we foto’s te zien van het waterpark, dat compleet is.

 

Op 25 mei opent Volcano Bay, het nieuwe waterpark van Universal Studios Orlando, de deuren. In het waterpark worden de laatste details afgewerkt en voor het eerst krijgen we al een blik op het park.

In het park is de grote vulkaan de blikvanger. De vulkaan herbergt onder andere de attractie Krakatau Aqua Coaster. De waterattractie stuwt via magneten de bootjes voort naar boven, voordat ze naar beneden racen doorheen een van de glijbanen. Dit betekent dat de bezoekers de toren niet hoeven te beklimmen.

Tijdens de avond zal de grote vulkaan ook uitbarsten. De waterstroom verandert dan in een stroom van lava.
De spannendste attractie wordt Ko’okiri Body Plunge, ook in de vulkaan gebouwd. Na een vrije val, glijden de bezoekers doorheen het midden van de vulkaan.

In totaal zal het park 18 attracties hebben, waaronder een wild river.

Universal verrast nog meer door te vertellen dat nu het park compleet is, er al meteen aan uitbreiding wordt gedacht. De Art Director van Universal Creative vertelde nog aan CNN dat de uitbreiding er sneller komt dan we zouden verwachten, wie weet beginnen ze binnen drie weken al aan de werken.

 

 

 

Bronnen: Insidethemagic, CNN, Plusnotes

Foto’s: Universal