Twinlakes Park opent nieuwe achtbaan

Het Engelse pretpark Twinlakes Park opent dit jaar een nieuwe en tevens haar derde achtbaan. Het wordt een achtbaan met draaiende karretjes, speciaal op maat voor de kleine kinderen.

 

Het Engelse pretpark Twinlakes Park, gelegen in Bangor (Leicestershire) gaat een nieuwe achtbaan openen. Het wordt een Spinning Coaster van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. De achtbaantrack loopt in een 8-vorm en de karretjes maken verschillende rondjes.

Naast de nieuwe achtbaan heeft het pretpark ook een Big Apple coaster van de Italiaanse fabrikant D.P.V. Rides en een Powered Coaster van een andere Italiaanse fabrikant, Zamperla. In het pretpark vind je ook andere leuke attracties terug zoals de parktrein, een schommelboot, een vrijeval torentje en nog verschillende andere attracties gericht op kinderen. Er zijn ook speeltoestellen, een klimparcours en waterspeeltuigen terug te vinden.

In Twinlakes Park vind je ook dieren terug en sommige van deze dieren kan je zelf mee naar huis nemen. Momenteel zijn er 5 konijnen te koop van 8 weken oud. Vanaf £40,00 zijn de goedkoopste diertjes al te koop.

 

Bronnen: rcdb, Twinlakes Park