Springkastelenfestival voor volwassenen in Antwerpen

Denk je weleens terug aan je kindertijd? Was een springkasteel een van je favoriete dingen destijds en wil je het kind in jezelf nog eens naar boven halen? Dan moet je binnenkort zeker eens afzakken naar Antwerpen, want daar wordt een festival georganiseerd waar volwassenen lekker kunnen rondspringen op enorme luchtkussens en dit op de beats van enkele dj’s.

 

Op 24 Juni wordt in Antwerpen het Summer Bounce festival georganiseerd. Dit evenement zal plaatsvinden in het Nachtegalenpark. Het domein wordt omgetoverd tot een gezellig pretpark vol springkastelen. Terwijl de bezoekers er lekker op los springen, kunnen ze genieten van de heerlijke klanken die enkele dj’s door de luidsprekers knallen.

Naast traditionele springkastelen zal je je hier ook kunnen uitleven op hindernissenparcours, glijbanen en veel meer. Na al dat gespring, kan je het maagje vullen met lekkere versnaperingen van de foodtrucks ter plaatse.

Wellicht denk je nu van “ah, een tof uitstapje met de kinderen, die zullen dat geweldig vinden”. Helaas, dan moeten we jullie teleurstellen, dat is niet mogelijk. Laat ik u er even bijvertellen dat dit evenement enkel toegankelijk is voor personen vanaf 18 jaar. Het fenomeen komt overgewaaid vanuit Azië, waar dit soort festivals al razend populair is.

 

Bron: HLN