Sef, laGarçon*, Christon, Altın Gün en vele andere artiesten op de Zoomeravonden in ARTIS

Van rap tot pop tot singer & songwriter; tijdens de veertiende editie van de ARTIS-Zoomeravonden is het muzikale programma breed en divers. Sef, GOSTO, Avi on Fire, Tenfold en Josephine Zwaan, GUS, Christon, Celine Cairo en Norman Vladimir, The Mysterons, Aafke Romeijn, Marle Thomson, laGarçon*, Suzan & Freek en Altın Gun verzorgen iedere zaterdag in juni, juli en augustus het muzikale programma om 19.00 uur in de ARTIS-Muziektent. Naast deze optredens is er nog veel meer te doen in ARTIS: workshops voor kinderen, verhalen van de dierenarts, de bioloog of de plantenexpert die vertelt over de eetbare tuin en een speciale rondleiding door een schemerend park. Het volledige programma van de Zoomeravonden is te vinden op www.artis.nl/zoomeravonden.

 

Eetbare tuin

Dit jaar staan de Zoomeravonden in het teken van de eetbare tuin. Voor het vierde achtereenvolgende jaar staan de seizoensperken deze zomer vol met eetbare bloemen, planten en kruiden. De planten waaronder salie, bieten en champagneblad worden dagelijks geplukt door de dierverzorger en gevoerd aan de dieren. Terwijl je, omringd door planten, bomen en dieren, picknickt bij de Muziektent, kun je luisteren naar de verhalen over hoe dieren reageren op bijzondere smaken, geuren en kleuren van planten. Voor kinderen is er een workshop je eigen eetbare tuin maken.

 

De Zoomeravonden vinden iedere zaterdag in juni, juli en augustus plaats.

Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot zonsondergang. Toegangsprijzen 3 t/m 9 jaar € 18,00, normaal € 21,50. Indien kaarten online worden gekocht, is er een korting van € 1,00. ARTIS-leden hebben gratis toegang.