Nieuwe details voor de Star Wars-gebieden die openen in de Disneyparken

Tijdens een speciale bijeenkomst van Disney Parks Imagineers en Lucasfilm werden onlangs enkele nieuwe details getoond die we mogen verwachten in de Star Wars-gebieden van Disneyland en Walt Disney World Resorts, beide gelegen in Amerika.

 

De eerste aankondigingen kwamen er al in 2015, toen Disneyland California en Walt Disney World Florida een Star Wars-themagebied zouden openen, het grootste themagebied met dit thema ooit voor de parken. In het gebied zal je terechtkomen in de strijd tussen de First Order en de Resistance.

In een nieuw filmpje krijgen we alvast een voorproefje.

 

Het gebied komt zogezegd te liggen op een mysterieuze locatie ergens op de “Outer Rim.” Een verlaten dorp was ooit een drukke plek waar de oude Lightspeed-handelsroutes zorgden voor de economie, maar die werden voorbijgestreefd door Hyperspeed-reizen. Nu is het de thuishaven geworden van figuren die niet graag in de kijker lopen, zoals smokkelaars, afzetters en reizigers op weg naar onbekende ruimtebestemmingen. Anderen schuilen er voor de uitbreiding van de First Order.

 

Bron: NME.com

Foto: Disney