Eigenaren Attractiepark Duinen Zathe nemen belang in Disney

Afgelopen zaterdag heeft Tim Coronel met veel enthousiasme en bombarie het Verkeerspark Assen geopend als onderdeel van Attractiepark Duinen Zathe.  Met zijn Dakar sand buggy denderde hij het terrein over maar werd staande gehouden door een agent. Na overhandigen van een dikke bekeuring mocht hij onder politie escorte het verkeerspark verlaten.

 

Jeroen Kolhoff, mede eigenaar van Duinen Zathe, ‘Ons attractiepark is met de aanwinst van het Verkeerspark onderdeel nog interessanter geworden. Samen met Veilig Verkeer Nederland en onze andere partners combineren wij nu gezelligheid, spelen met educatie. Een grandioze formule. De bezoekersaantallen en nog belangrijker ook de reacties van de bezoekers zijn zeer positief. We verwachten dit jaar op ongeveer 140.000 bezoekers uit te komen.’

Een hoger bezoekersaantal betekent ook goede financiële resultaten. Reden voor het ondernemers trio achter Attractiepark Duinen Zathe om verder te kijken in de wereld van entertainment en attractieparken.

Disney Amerika heeft aangekondigd Euro Disney te willen overnemen. De complete deal werd goed gevolgd door Jasper, Frijlink en Kolhoff. Reden voor hen om een deelneming te nemen in het Disney concern. Een bijzondere gebeurtenis maar een logische stap nu onze resultaten zeer goed uitpakken.

Nieuwe transacties en uitbreiding worden niet uitgesloten.