Een kijkje op de komende uitbreiding van Tokyo Disneyland

Het Disneypark gelegen in Tokyo gaat uitbreiden, een van de uitbreidingen is een Belle en het Beest zone. In een officieel filmpje krijgen we een blik op de komende uitbreiding.

 

Begin mei begonnen de eerste werken in Tokyo Disneyland voor een uitbreiding die over meerdere jaren zal verspreid zijn. Dit zou de grootste investering worden voor het park sinds de opening van Tokyo DisneySea in 2001. Wanneer de werken afgerond zullen zijn in 2020, zal het Fantasyland gebied van het park een zone hebben geïnspireerd op Belle en het Beest. In de zone zullen de bezoekers rondlopen in het dorp waar Belle woont en zal er een nieuwe darkride attractie te ontdekken zijn, een live theater en een restaurant.

Ook komt er een zone geïnspireerd op Big Hero 6. Deze zal in de Tommorowland sectie van het park te vinden zijn. De bezoekers zullen ook een wandeling kunnen maken doorheen een walktrough die de naam Minnie’s design studio draagt. Deze komt in Toontown te liggen, verder zal men hier de bekende muis kunnen ontmoeten.

Een voorsmaakje van de uitbreidingen kan je ontdekken in een filmpje van het park.

 

bron: Attractionsmagazine

Foto’s: Disney