Een avontuurlijke dag om nooit te vergeten in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is haar seizoen spectaculair gestart met Het Drakennest, een nieuwe attractie waarin je rondgedraaid en heen en weer gewiegd wordt onder het wakende oog van draak Hellendra. Maar het seizoen heeft meer te bieden! De populaire High Dive Stuntshow is terug met een nieuw avontuurlijk verhaal en gevaarlijke stunts vanaf duizelingwekkende hoogtes. Wil je na het zien van deze show zelf in actie komen? Bezoek het Aquaventura Slidepark waar je met hoge snelheid van de vele waterglijbanen kunt glijden en het tienerevenement Summer Splash voor een tropisch feestje. Wanneer in het najaar de temperaturen dalen en de dagen korter worden, is het tijd voor Heksendoorn en Screams. Jong en oud stellen hun zenuwen op de proef tijdens deze spannende evenementen. Dat wordt griezelen geblazen!

 

High Dive Stuntshow

Van zaterdag 8 juli tot en met 3 september 2017 is de High Dive Stuntshow te bewonderen in Avonturenpark Hellendoorn met een spectaculaire nieuwe zomershow voor de hele familie. In deze show, gepresenteerd door een internationaal team van atleten, word je meegenomen in de wereld van de Maya’s. Je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel, want dit wateravontuur staat bol van onvoorstelbaar gevaarlijke stunts vanaf duizelingwekkende hoogte. De show is meerdere keren per dag te zien. Dat belooft wat!

 

Aquaventura Slidepark

Je kunt bijna je zwemkleding uit de kast halen, want vanaf medio juni tot en met september is het Aquaventura Slidepark weer open! Maak je op voor zoveel glijden en spetteren als je maar wilt in dit grote waterpark in Avonturenpark Hellendoorn. Het park bevat maar liefst 11 waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander. Maak je borst maar nat en kom langs!

Bij zeer mooi weer wordt de aangegeven periode vervroegd en/of verlengd. Houd hiervoor de website van het park in de gaten. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,-.

 

Summer Splash

Vier op vrijdagavond 21 juli de start van de zomervakantie in het Aquaventura Slidepark met muziek, alcoholvrije cocktails en heel veel waterpret! De DJ’s, jacuzzi’s en waterglijbanen zorgen dat feestende tieners (vanaf 12 jaar) in vakantiesfeer komen. Een spetterend feest dat je als tiener niet wilt missen!

 

Heksendoorn

In oktober is opperheks Odelia de baas van het Avonturenpark en dat merk je! Ze heeft het park versierd met pompoenen, bezems en ontvangt griezelige figuren op visite. Op 7 en 8 oktober en van 14 tot en met 29 oktober kun je tijdens Heksendoorn griezelen met het hele gezin. Betreed het ondergrondse spookhuis, bekijk de griezelshow en de speciale theatervoorstelling van Kareltje & Jasmijn waar Odelia een gastrol inspeelt. De allerkleinsten gaan op zoek naar lieve vogelverschrikkers in het maisdoolhof. Kinderen tot 13 jaar mogen verkleed komen en worden vriendelijk ontvangen door heks Odelia op haar bezemsteel. Durf jij kennis te maken met Odelia?

 

Screams

Halloween is spannend, maar in Avonturenpark Hellendoorn is tijdens Screams de spanning helemaal om te snijden. Op vrijdag de 13e wordt het begin van de herfstvakantie op griezelige wijze ingeluid. Speciaal voor de allerdappersten (12 jaar en ouder) verandert het altijd vrolijke Avonturenpark in een donkere en onheilspellende plek. In het park zijn diverse scare-zones en er lopen tientallen griezels en horrorkarakters rond die je gegarandeerd de stuipen op het lijf jagen. Zelfs bij de attracties is het griezelig, want wat is er gebeurd met het personeel? Screams vindt plaats op 13 oktober van 20:00 uur tot 00:00 uur en wordt spetterend afgesloten met een vuurwerkshow. Kom maar langs… als je durft!