Disneyland Paris presenteert Electroland

Disneyland® Paris organiseert een spectaculair electro-concert, Electroland, en opent haar poorten voor 10.000 muziekliefhebbers die komen genieten van dj’s, danceparty’s en natuurlijk de attracties van het themapark.

 

De Amerikaanse superstar dj, muzikant en producer Steve Aoki (*) wordt de topper van dit concert, samen met de Australische tweelingzussen Nervo (*).Verder treden de Franse dj’s Michael Calfan (*) en Richard Orlinski (*) op.

Voor een buitengewone avond neemt Electroland het park over en verandert Disneyland® Paris in een EDM paradijs. Deze eerste editie van Electroland wordt vast en zeker magisch! De tickethouders hebben ’s avonds exclusief toegang tot de attracties van het park en tot de concerten op het adembenemende openluchtpodium.

Met een gigantisch led-scherm, projecties op een van de meest beroemde attracties, de Twilight Zone Tower of Terror, enkele zeer speciale guest stars, opwindende verrassingen en het magische Disney- universum als decor; Electroland moet je beslist zien om het te kunnen geloven.

Electroland is een muziekevenement op maat, gericht op de generatie die 25 jaar geleden met het Disneyland® Park is geboren. Het biedt een ideale gelegenheid om het park op een volledig nieuwe manier te beleven.manier te beleven.

 

Tickets zijn nu verkrijgbaar op: electroland-disneylandparis.com