Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt Kabouter Klus tijdens meivakantie

Plopsa Indoor Hasselt trakteert zijn bezoekers van 22 april tot en met 1 mei dagelijks op een spetterende liveshow met Kabouter Klus!

 

Er is niets zo leuk als een dagje uit naar Plopsa Indoor Hasselt. Bezoekers kunnen hier terecht voor plezier op meer dan 25 binnen- en buitenattracties en voor de hele dag doorlopend meet & greets met hun favoriete televisiehelden. Maar dat is nog niet alles: gedurende de hele meivakantie én op 1 mei trakteert het pretpark alle Plopsa-fans op een dagelijkse liveshow! Kabouter Klus verwelkomt alle bezoekers met een knotsgek spektakel om er vervolgens samen met hen de boel op stelten te zetten. Hierbij neemt hij hen mee op avontuur in het kabouterbos en zingt samen met hen de bekendste kabouterhits. Na de show nodigt hij iedereen uit om tussen een kleurrijke confettiregen te dansen.

 

“Het is de eerste keer dat we een aparte programmatie voorzien tijdens de meivakantie.”, zegt Patrik Van Grootel, Parkmanager van Plopsa Indoor Hasselt, hierover. “We merken een alsmaar stijgende populariteit van Plopsa Indoor Hasselt onder Nederlanders en gaan dan ook graag op deze vraag in! Het park is dan ook ideaal gelegen op slechts een halfuurtje rijden van de Nederlandse grens en hét perfecte uitje voor alle weersomstandigheden. Bezoekers kunnen zowel binnen als buiten in het ruime buitengedeelte terecht.”

 

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsaindoorhasselt.be