Jul & Julia weer op TV

De TV-serie van Jul & Julia is vanaf maandag 10 april iedere werkdag rond 7:00 en 13:30 uur weer te zien op RTL Telekids. De afgelopen maanden zijn er maar liefst twee nieuwe series opgenomen. Elke serie bestaat uit vijf afleveringen van ongeveer 8 minuten. De TV-serie is ook te bekijken via de RTL Telekids app of via RTLXL.nl.

 

Twee nieuwe series

In de series beleven de onhandige pretpark directeur meneer Kaasgaaf en de lieve mevrouw Suikerspin samen met Jul & Julia spannende avonturen. Want keer op keer proberen de boeven het pretpark in handen te krijgen. Maandag 10 april wordt rond 7:00 uur gestart met de nieuwe serie “Jul & Julia en de vader van meneer Kaasgaaf”. En maandag 17 april kun je ‘s morgens genieten van “Jul & Julia in het Wilde Westen”.

 

“De vader van Meneer Kaasgaaf”

De vader van meneer Kaasgaaf komt namelijk op bezoek. En daar wordt meneer Kaasgaaf zo nerveus van. Als hij namelijk ooit één fout maakt als directeur, dan schenkt zijn vader het pretpark aan de eerste de beste die langskomt. En dat brengt de boeven op een idee!

 

“in het Wilde Westen”

Tijdens schoonmaakdag vinden Jul en Julia een oud boek op zolder met daarin een brief van Jul’s grootvader Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin besluiten de muizen op jacht te gaan, maar ook de boeven zijn de buit op het spoor. Wie zal als eerste de schat met het oneindige gouden geel vinden in het Wilde Westen?