Indrukwekkende nieuwe Rapid River voor Seaworld Orlando

SeaWorld Orlando gaat haar gasten in 2018 verbazen met een nieuwe waterattractie. De attractie wordt een Rapid River. Een Rapid River, indrukwekkend? Wel deze zal je verbazen, ze krijgt alvast de hoogste drop op een Rapid River ter wereld!

 

Het Amerikaanse park SeaWorld Orlando pakt volgend jaar uit met een Rapid River die de mond van vele pretparkfans zal doen open vallen. De gasten nemen plaats in een bootje dat plaats biedt aan acht personen en betreden een verboden rivier. Tijdens het traject ontdek je watervallen en fonteinen.

Tijdens de rit vaar je van een drop die maar liefst 13 meter hoog is! Ongezien voor dit type attractie. De Rapid River word 464 meter lang. Op het traject varen 14 rafts.

De naam van de attractie wordt Infinity Falls, een geanimeerde onride kan je hieronder terug vinden.

 

 

Bron en foto’s: SeaWorld