BV’s openen officieel Heidi The Ride in Plopsaland De Panne

Heidi The Ride in het West-Vlaamse pretpark Plopsaland De Panne werd op Paasmaandag feestelijk geopend. Bij deze gebeurtenis waren heel wat bekende mensen aanwezig.

 

Plopsaland De Panne had een heleboel mensen uitgenodigd om Heidi The Ride feestelijk te openen, zo waren er ook heel wat bekende mensen aanwezig. Onder andere Studio 100 baas Gert Verhulst, Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts, Viceminister-president Bart Tommelein, Gilles De Bilde, Showbizz Bart, Miss België Romanie Schotte, ex-miss België Joke van de Velde, presentatrice Katja Retsin, presentator Luc Appermont, ex-Rode Duivel Jean-Marie Pfaff, acteur en zanger Koen Crucke, Wendy Van Wanten, zangeres Estelle, acteur Jeremy Vandoorne, Jelle Florizoone, acteur Jan Schepens, Danny Verbiest en een heleboel andere bekende gezichten waren aanwezig.

Heidi The Ride ligt in de nieuwe zone Heidiland dat volledig in het teken staat van een Zwitsers dorpje. De houten achtbaan werd gebouwd door de gerenommeerde Amerikaanse achtbaanbouwer Great Coasters International. Heidi The Ride heeft een hoogte van 22 meter en een lengte van 620 meter. Tijdens de rit wordt er een topsnelheid van 71 km/u bereikt, perfect geschikt voor het hele gezin. Een verslag van de gloednieuwe aanwinst en hoe wij een ritje op deze achtbaan beleefden, kan je hier lezen.

 

Foto’s: Bob Van Dyck – Themeparkfreaks