Twee nieuwe attracties voor Babyland Parc

Het bescheiden Franse park Babyland Parc opent dit jaar twee nieuwe attracties. Het park is vooral gericht op families met kinderen, zoals de naam al doet vermoeden.

 

In Babyland Parc, gelegen in Saint-Pierre-du-Perray, Frankrijk mogen de bezoekers dit jaar twee gloednieuwe attracties ontdekken. Het park richt zich voornamelijk op gezinnen met jonge kinderen. De nieuwe attracties werden gebouwd door het Italiaanse berdrijf SBF – Visa Group.

De eerste nieuwe attractie wordt Voltigeur, een zweefmolen. De tweede wordt een schommelschip. Hiervan is de naam nog niet bekend gemaakt.

 

In het park vind je verder nog attracties als een reuzenrad, een paardjesbaan en heel wat springkussens. Om een eerste achtbaanervaring op te doen kunnen de kinderen een ritje maken op Le Big Apple, een Big Apple achtbaan.